Spaanse Pintxos
Een pintxo is een typisch gerecht uit het Spaanse País Vasco (Baskenland) en is een sneetje stokbrood (rebanada de pan) met daarop verschillende ingrediënten zoals vlees, vis, salades, groente of combinaties.. Het typische van de pintxo is het broodje met daarop de ingrediënten en dan een stokje (palillo) erop. Wij hebben verschillende boxen voor u samengesteld. Bekijk ze hieronder.
Oesters
Onze oesters zijn verfijnd, compact en enorme smaakbommetjes!
Afkomstig uit Ierland en staan bekend onder de naam ‘MOR’.
Opengestoken en geleverd met verschillende toppings
bekijk onze boxen.
Carpaccio's
Verschillende soorten Carpaccio’s en Carpaccio salades.
Het gerecht werd bedacht in 1950 door Giuseppe Cipriani, de toenmalige eigenaar van Harry’s Bar in Venetië.
Er zijn in de loop der tijd vele varianten op het gerecht ontstaan.
Bekijk onze variaties.
Liever dineren?
Bekijk alle avondvullende boxen!
Geniet met je vrienden van een avond vol wijn & spijs.